Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (3.15 secunde)
Incepand de ieri, Codul Penal modificat la insistentele ministrului Justitiei, Monica Macovei, dezincrimineaza infractiunile de insulta si calomnie, prevazute in articolele 205 si 206, infractiuni aflate inca din anii '60 in acesta.
Discutiile de ieri ale reprezentantilor celor doua grupari liberale aflate in conflict deschis s-au incheiat prin construirea unor baricade si mai inalte de catre fiecare parte, si nu cu un armistitiu temporar, asa cum ar fi fost de asteptat.
Guvernul turkmen a decretat sapte zile de doliu national, incepand de ieri, in urma decesului presedintelui Saparmurat Niazov, care va fi inmormantat, duminica, la Kipceak, in apropiere de Capitala, intr-un mausoleu construit de grupul francez pentru lucrari publice Bouygues.
Scandalul a inceput dupa sedinta Consiliului Judetului din data de 29.08.2007, cand consilierul judetean PD-L David Craiu a formulat o plangere penala impotriva colegului sau Nicolae Bacalbasa pentru afirmatii de natura sovina si antisemita.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
O arma in dueul prezidentiabililor a fost mimica acestora, candidatii incercand sa pareze astfel de multe ori ideile sustinute de contracandidati. ... Toti comentatorii au remarcat ca Geoana are staif de presedinte de tara europeana.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj vinde prin licitatie publica cu strigare un... ... Pentru multi, e greu de inteles, insa, din punct de vedere contabilicesc, e absolut normal, in conditiile in care cainele respectiv este doar un simplu... obiect de inventar.
Daca as fi un debutant in aceasta meserie de jurnalist poate as fi tentat sa musc momeala aruncata de un marinar iscusit. ... Cat timp delegatia FMI s-a aflat in cea mai recenta vizita a sa in Romania, premierul Emil Boc a gasit de cuviinta sa blameze...
Nu e un tampit, ajuns in politica pentru ca a avut bani si si-a cumparat un fotoliu de deputat sau de senator, asa, sa-si faca un capriciu. Si-a construit o cariera, a fost de doua ori ministru, si nu tocmai prost.
Adus din Germania cu scopul de a consolida unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen si-a indeplinit misiunea, spun istoricii, iar dupa razboiul din 1877-1878 Romania obtinea independenta.
Recent, reprezentantii Guvernului francez au aratat spre Romania supararea pe temeiul problemelor create de cetatenii rromi in Franta, legandu-le incorect de aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.
Azi, 10 decembrie, sarbatorim 65 de ani de la adoptarea si proclamarea de catre Adunarea Generala a ONU, la 10 decembrie 1948, a Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, prima exprimare globala a drepturilor omului si una dintre primele realizari majore ale Organizatiei Natiunilor Unite.
Producatorii de lapte din Romania atrag atentia Ministerului Agriculturii asupra faptului ca noul sistem de subventionare va duce la disparitia a jumatate dintre producatorii autohtoni de lapte.
Oltenii au inceput sa-si cumpere clocitori, deoarece nu mai au de unde sa achizitioneze pui. ... Firmele de profil sunt din ce in ce mai putine. Primavara aceasta, persoanele interesate sa achizitioneze pui de rasa cu scopul de a-i creste au avut surpriza de a cauta in zadar.
In hotararea aprobata de Guvern se prevede ca statul va suporta 50% din valoarea pretului de achizitie a unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 de capete, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe cap de animal.
Avand o traditie de peste o jumatate de secol, "mystery shopping" este o activitate care in Romania a aparut doar de trei - patru ani.
Subventionarea de catre stat a cumpararii de animale de rasa nu s-a dovedit prea inspirata. Potrivit Agentiei NewsIn, desi multi fermieri au vrut sa beneficieze de acest ajutor, au constatat ca nu gasesc animale care sa se incadreze in criteriile de performanta cerute de M0inisterul Agriculturii.
Consumul de ciocolata din Romania a fost anul trecut de 1,9 kilograme pe cap de locuitor, cantitate care situeaza piata locala pe unul dintre ultimele patru locuri din Uniunea Europeana, potrivit Cristinei Mosteanu, Marketing Manager la o companie din domeniu, care citeaza datele firmei de cercetare Euromonitor.
Polita lunara nu depaseste 20 de euro Companiile de asigurari de pe piata autohtona se intrec in a incheia polite de asigurare pentru animalele de companie. ... Inainte de a apela la serviciile unui asigurator trebuie sa se parcurgeti cativa pasi obligatorii, altfel asigurarea nu poate fi incheiata.
Acesta a adaugat ca pana in prezent au fost identificate circa 400.000 de cabaline, reprezentand 40% din total. Identificarea inseamna aplicarea unui cip, iar dintre cele 400.000 de animale carora le-au fost aplicate aceste elemente, circa 10.000 au pasapoarte.
google-analytics.com